GOSSIP

Ο... Ντάνος πέταξε ένα πιάτο στο κεφάλι διάσημου τραγουδιστή

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός Ντάνος του Survivor, μάθαμε πως ήρθε στο... τσακίρ κέφι και πέταξε ένα πιάτο στο κεφάλι διάσημου τραγουδιστή και μάλιστα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες!

Το άγνωστο περιστατικο, θα το δούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες σε ένα από τα εορταστικά επεισόδιο της μουσικής εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά"  και το αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.


Έτσι μάθαμε πως ενώ γυρίζονταν ένα εορταστικό επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που ήταν ένας εκ των καλεσμένων, πάνω στο κέφι άθελά του πέτυχε το διάσημο τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι.


Χθες γυρίστηκε μέχρι τις 4 παρά το χριστουγεννιάτικο εορταστικό του «Στην υγειά μας» με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Φωτεινή Δάρρα. Ένα πιάτο από αυτά που πέταξε ο Ντάνος – χωρίς να υπάρχει σκοπιμόνοτητα για να το ξεκαθαρίσω – πέτυχε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι. Ξαναλέω, δεν έγινε τίποτα. Ο άνθρωπος είναι μια χαρά. Σταμάτησε το γύρισμα για μισή ώρα και ξαπόστασε», ανέφερε  ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!