GOSSIP

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο διάσημος Έλληνας τενίστας, είναι ένα ακόμη πρόσωπο που έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των celebrities που έχουν πέσει διαδικτυακής απάτης.

Μετά τους Πέτρο Κωστόπουλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου κ.ά., οι οποίοι μάλιστα έχουν κινηθεί και νομικά ενάντια σε κάθε υπεύθυνο, τώρα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε το όνομά του να χρησιμοποιείται από αγνώστους προκειμένου να πείσουν ανυποψίαστους χρήστες του Διαδικτύου να επενδύσουν σε bitcoins.

Συγκεκριμένα, μέσω του ονόματος του αθλητή, προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα και σε πλατφόρμες συναλλαγών.

Οι απατεώνες αναφέρουν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε σε εκπομπή και μίλησε για την επένδυσε στην bitcoin που του πολλαπλασίασε το εισόδημα του.

Διαβάστε το κείμενο που χρησιμοποιήθηκε για την απάτη: 

Κανείς δεν σκέφτηκε τι θα κάνω με τα χρήματα που κέρδισα στον τελικό του ATP World Tour!

Όλοι με γνωρίζουν ως επαγγελματία παίκτη του τένις, και ναι, μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνω! Αλλά η ζωή μου μου έδωσε μια νέα ευκαιρία και είμαι πρόθυμος να την μοιραστώ μαζί σας!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι Έλληνας επαγγελματίας τενίστας. Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στο νούμερο 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία. Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, όπου κέρδισε τέσσερα Ένωση επαγγελματιών του τένις ξεχωρίζει τίτλους και έφτασε εννέα τελικούς. Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία. Πώς κι έτσι? Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush. Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο “Αλήθειες με τη Ζήνα”, Και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!