GOSSIP

Η Πόπη Τσαπανίδου πήγε να βγάλει μια καλή "στημένη" πόζα και απέτυχε [εικόνες]

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μάλλον ζήλεψε τις glam και άρτιες πόζες που καθημερινά ανεβάζουν οι influencers στα social media, και θέλησε να τις μιμηθεί, αλλά απέτυχε παταγωδώς! 

Φορώντας ένα υπέροχο γκρι κοστούμι και ψηλοτάκουνες γόβες, η Πόπη, που στα 52 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακά όμορφη, θέλησε να ποζάρει στο φακό για να ανεβάσει και αυτή μια "καλή" και "στημένη" πόζα της στο Instagram, όπως κάνουν τα Instagirls με τους άπειρους followers.


Αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει σοβαρή και ξέσπασε στα γέλια και μοιράστηκε δυο πόζες της με το ίδιο κοστούμι που μόνο... στημένες δεν τις λες.
 

«Πήγαινα για πόζα ωραία στημένη, σαν αυτές που βλέπω σε άλλα instagirls και τα ζηλεύω! Αλλά μετά σκέφτηκα ότι εγώ είμαι! Και εγώ γελάω. Πολύ. Και δεν μου πάει το στημένο. Και τι με νοιάζει που άλλη στη θέση μου θα πόζαρε καμαρωτή καμαρωτή; Επιλέγω να είμαι άνετη και να γελώ με την καρδιά μου με τα κατορθώματα και τις αστοχίες μου κυρίως! Επιλέγω να μην παίρνω τη ζωή στα τόσο σοβαρά. Και φυσικά ούτε τον εαυτό μου. Εσύ;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Βέβαια τα likes πέφτουν... βροχή και όλοι επαινούν την Πόπη για τις ανέμελες πόζες της και της λένε πως έβαλε τα γυαλιά στις Influencers

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popi Tsapanidou (@tsapanidou) on Nov 25, 2019 at 10:52am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!