GOSSIP

"Τσάκωσαν" πασίγνωστο παντρεμένο σταρ να φλερτάρει με ηθοποιό [εικόνες]

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί, όταν τα βρετανικά tabloids, δημοσίευσαν φωτογραφίες των παπαράτσι, που έδειχναν το διάσημο τραγουδιστή και ηθοποιό Justin Timberlake, να έχει βγει σε ραντεβού με τη συμπρωταγωνίστριά του.

Ο Justin Timberlake από το 2012 είναι παντρεμένος με τη 37χρονη χολιγουντιανή σταρ Jessica Biel με την οποία έχει αποκτήσει και ένα γιο (τον μικρό Silas) και οι δυο τους θεωρούνται ένα από τα ομορφότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ.

Αυτό το διάστημα η Jessica βρίσκεται στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, αλλά ο Justin βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για γυρίσματα, αλλά ο φωτογραφικός φακός πέτυχε τον τραγουδιστή με την συμπρωταγωνίστρια του, Alisha Wainwright, να πίνουν τα ποτά τους σε bar της Νέας Ορλεάνης και όπως βλέπεις υπήρχε ωραίο κλίμα ανάμεσα τους, αφού η 30χρονη Alisha ακουμπούσε με οικειότητα το πόδι του Justin.

Μόλις οι δυο τους αντιλήφθηκαν τις κάμερες, σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε, μπήκαν μέσα στο bar και το έσκασαν λίγη ώρα αργότερα από την πίσω πόρτα.

Οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του κόσμου τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο πρόσφατα δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο, αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα ειδύλλιο του Justin και της Alisha και πως δεν υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του τραγουδιστή με την Biel,

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!