GOSSIP

Αυτή η νεαρή θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στη Eurovision 2020

Το 2019 η Βουλγαρία δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά το 2020 η χώρα επιστρέφει και μάλιστα ανακοίνωσε από τώρα την εκπρόσωπό της.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα VICTORIA θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2020, που θα διεξαχθεί στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ. Το όνομά της ανακοινώθηκε στη Σόφια σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλγαρικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT) και οι παραγωγοί της από την Ligna Group. Η ξεχωριστή φωνή της VICTORIA και το στυλ της, την κατατάσουν ανάμεσα στους πιο υποσχόμενους νέους μουσικούς καλλιτέχνες από τη Βουλγαρία. Το βουλγαρικό τραγούδι θα επιλεγεί και θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου του 2020.

"Στις αρχές του 2019, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσες ευκαρίες θα μου παρουσιαζόντουσαν", δήλωσε η VICTORIA και πρόσθεσε: "Είμαι υπερήφανη που θα εκπροσωπήσω τη Βουλγαρία στο Ρότερνταμ. Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο που μπορώ να κάνω τη μουσική που πιστεύω και να έχω την ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου. "

 

Η καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το I Wanna Know, το πρώτο της single στα αγγλικά, το καλοκαίρι του 2019 με στόχο την παγκόσμια αγορά. Η Genoveva Hristova, παραγωγός και manager της VICTORIA, πιστεύει ότι η Eurovision θα είναι το επόμενο βήμα στο μέλλον της VICTORIA προς την διεθνή της καριέρα. Η Hristova είναι πεπεισμένη ότι η επιστροφή της Βουλγαρίας θα ανοίξει πολλές πόρτες για την τοπική μουσική βιομηχανία

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε την επιστροφή της στην Eurovision τον Οκτώβριο μετά από ένα χρόνο απουσίας της από το διαγωνισμό. Τα τελευταία χρόνια, η χώρα είναι από τους πιο επιτυχημένους συμμετέχοντες στη Eurovision με 4η θέση το 2016, 2η θέση το 2017 και 14η θέση το 2018. Αν και η Eurovision δεν μεταδόθηκε στη Βουλγαρία το 2019, το κοινό παρέμεινε πιστό στην διοργάνωση με περισσότερους από 700.000 τηλεθεατές από τη Βουλγαρία (10% του πληθυσμού) να παρακολουθούν τη Eurovision on demand.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!