GOSSIP

H Kate Middleton έκανε... επίπληξη σε ένα γνωστό DJ [εικόνες]

Ένας διάσημος Βρετανός DJ και παραγωγός του BBC Radio1, αποκάλυψε πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν βρήκε καθόλου αστείο ένα σχόλιο που έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του και φρόντισε να του κάνει παρατήρηση!

Ο λόγος για τον 33χρονο Greg James, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Mirror αποκάλυψε ένα περίεργο περιστατικό που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τού συνέβη πριν λίγο καιρό.


Ο James ισχυρίζεται πως όταν η πριγκίπισσα Charlote, η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο, ο ίδιος έκανε ένα σχόλιο για το οποίο δέχτηκε παρατήρηση από την ίδια τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.


Συγκεκριμένα ο James αναφέρει πως κατά της διάρκειας της ραδιοφωνικής εκπομπής του, έτυχε να δει μια φωτογραφία που έδειχνε τη μικρή Charlotte να κάνει χειραψία με τη δασκάλα της και ο ίδιος είπε στον αέρα της εκπομπής: "καλά ποιο παιδί κάνει επίσημη χειραψία με τη δασκάλα;".


Ο γνωστός DJ λέει πως μετά δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και μια πρόσκληση στο παλάτι του Κένσινγκτον σε μια εκδήλωση και εκεί η Kate Middleton του είπε πως η ίδια και ο σύζυγός της δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το σχόλιο που άκουσαν για τη κόρη τους και πως εξήγησαν πως η μικρή υποχρεούται να κάνει χειραψία με τη δασκάλα.
Ο Greg λέει πως αρχικά... αγχώθηκε αλλά τελικά λύθηκε κάθε παρεξήγηση με το διάσημο ζευγάρι, όταν τους είπε πως αυτό που ήθελε να σχολιάσει ήταν πως στα δικά του χρόνια τα πράγματα στα σχολεία, ακόμα και τα πιο... ακριβά δεν ήταν τόσο επίσημα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!