GOSSIP

H Ζέτα Δούκα είχε γενέθλια και αποκάλυψε σε όλους την ηλικία της [εικόνα]

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και δεν δίστασε να αποκαλύψει σε όλους την ηλικία της και να ποζάρει αγκαλιά με την αγαπημένη κόρη της.

Στο γκολφ Γλυφάδας γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ζέτα, που έσβησε το κεράκι της στην τούρτα...υφήλιο, κρατώντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της Θάλεια, την οποία έχει αποκτήσει από τη μακροχρόνια σχέση της με τον Μιχάλη Χατζαντωνά.

«Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως!

Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω τη ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι, και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω.

Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι’ αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις…

Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτό το προνόμιο!», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, κάνοντας τον δικό της απολογισμό ζωής.

Παράλληλα ανέβασε στο Instagram μια πόζα με την κόρη της και ένα βίντεο στο οποίο έχει πλάι της και τον σύντροφό της και την κορούλα της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on Nov 24, 2019 at 12:01pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!