GOSSIP

Ο Ηλίας Γκότσης απαντά στο αν είχε δεσμό με κάποια πρώην παίκτρια του Survivor

O νικητής του Survivor 2 έχει πλέον ξεκινήσει τη δική του τηλεοπτική καριέρα ενώ επιχειρηματικά συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο των γυμναστηρίων, αλλά σπάνια αποκαλύπτει κάτι για την προσωπική ζωή του.

Όταν μπήκε στο Survivor είχε ένα δεσμό, ο οποίος όμως τελείωσε όπως ο ίδιος αποκάλυψε λίγους μήνες μετά τη νίκη του και έκτοτε του έχουν κατά καιρούς, "χρεώσει" διάφορους δεσμούς με πρώην παίκτριες του Survivor.


Και τώρα ο ίδιος άνοιξε το σπίτι του στις κάμερες τηλεοπτικής εκπομπής και απάντησε για το αν ευσταθούν αυτά τα δημοσιεύματα.
 

«Το Survivor ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, δύσκολη. Παλιά έλεγα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Και αν μου γινόταν κάποια πρόταση, δεν θα το έκανα.

Ίσως ήταν το timing, ίσως ήταν η ομάδα, ίσως ότι καταφέρνω και τα συνδυάζω… Ήταν μια πρόκληση στην αρχή που πιστεύω ότι μπορεί να σου ανοίξει και άλλες πόρτες.

Με την Κατερίνα Ζαρίφη ταιριάζει περισσότερο το χιούμορ μας. Με τη Σόφη Πασχάλη έχουμε φτιάξει ήδη, πιλοτικά, μια ταξιδιωτική εκπομπή. Όχι, δεν τα είχαμε, είμαστε φίλοι. Καλά, και με την Εύη Σαλταφερίδου με είχαν βγάλει ζευγάρι.Εγώ γενικά είμαι κατά του να ανοίγεσαι και να λες δημόσια την προσωπική σου ζωή και γι’ αυτό το λόγο επιλέγω να μην τα αναφέρω δημόσια αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!