GOSSIP

O Alex Rodriguez έκανε ξανά πρόταση γάμου στη Jennifer Lopez [βίντεο]

Τι και αν είναι ήδη αρραβωνιασμένοι εδώ και μήνες και σχεδιάζουν το γάμο τους; Ο Alex Rodriguez φαίνεται πως δεν χορταίνει να κάνει προτάσεις γάμου στην Lopez και της προτείνει ξανά και ξανά όπου βρεθούν. Και φυσικά αυτή πάντα απαντά "ναι".

Ο διάσημος αθλητής του μπέιζμπολ και η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι full in love και αυτό δεν κρύβεται.


Οι δυο τους εδώ και σχεδόν δύο χρόνια έχουν γίνει αχώριστοι και μαζί με τα παιδιά που και οι δυο έχουν αποκτήσει από προηγούμενους γάμους είναι πια όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια.


Και φυσικά η πρόταση γάμου ήταν αναμενόμενη και έγινε τον περασμένη Μάρτιο σε μια ειδυλλιακή εξωτική παραλία, στις Μπαχάμες με ένα πανάκριβο μονόπετρο.


Αλλά φαίνεται πως μια πρόταση γάμου δεν είναι αρκετή για τον Alex, ο οποίος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως για χρόνια ονειρεύονταν να έχει πλάι του την Lopez. 


Έτσι τώρα της έκανε ξανά πρόταση γάμου στη JLo την ώρα που οι δυο τους γυμνάζονταν μαζί και ανέβασε το τρυφερό βίντεο στο Instagram! 

Μάλιστα η... δεύτερη πρόταση γάμου έγινε πριν από δύο εβδομάδες αλλά τώρα το πρόσεξαν οι φαν του ζευγαριού και ο Alex είπε πως συνηθίζει να ρωτά ξανά και ξανά τη Lopez αν θα τον παντρευτεί.

Είπαμε ο έρωτας δεν κρύβεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Nov 4, 2019 at 7:17am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!