GOSSIP

H Τζένη Μπότση εξήγησε πως κράτησε "κρυφή" την εγκυμοσύνη της [βίντεο]

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της βιώνει αυτές τις μέρες η ηθοποιός Τζένη Μπότση, αφού σε ηλικία 47 ετών απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Και πολλοί εντυπωσιάστηκαν όταν έμαθαν πως η δημοφιλής ηθοποιός γέννησε καθώς η ίδια και ο σύντροφός της είχαν κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και μόνο ελάχιστα άτομα στον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, γνώριζαν πως περίμεναν παιδί.


Τώρα η Τζένη και η κορούλα της πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και η Τζένη μίλησε την κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα λέγοντας: "«Αισθάνομαι σαν να έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και φαντάζομαι πώς θα αισθανόμουν αν είχα βρει το φάρμακο για τον καρκίνο. Αισθάνομαι πολύ φυσιολογικά, είμαι πολύ ευγνώμων, αλλά να το βάζουμε στις σωστές διαστάσεις, όχι παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ήρθε ένα παιδάκι και θέλουμε να είναι ήρεμο, ταπεινό, όχι να του φουσκώσουμε τα μυαλά ότι κάτι ήρθε και θα μας αλλάξει τη ζωή. Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά."


Και πως κατάφερε και γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της; Η Τζένη απάντησε: " Θα είχα τους λόγους μου που το κράτησα κρυφό. Το δωμάτιο είναι έτοιμο, δεν είναι ροζ. Ο γιατρός με έβλεπε ειδικές ώρες στο ιατρείο του, για να μη συναντήσω κανέναν άλλον άνθρωπο», είπε η Τζένη Μπότση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!