GOSSIP

O χολιγουντιανός σταρ Billy Zane πήγε στον Αντώνη Ρέμο [εικόνες]

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Billy Zane, που ερμήνευσε το ρόλο του "κακού" αρραβωνιαστικού της Kate Winslet στη θρυλική ταινία "Τιτανικός", βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα (άλλωστε έχει ελληνικές ρίζες) και πήγε στα μπουζούκια!

Ο 54χρονος σταρ βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς φέτος είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην 4η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης ART Θεσσαλονίκης και είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες:
 
"Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που είμαι το τιμώμενο πρόσωπο φέτος. Αλλά αυτό συνδυάζεται και με την πρώτη μου επίσκεψη εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να έρθω. Πρωτοήρθα στην Ελλάδα νεαρός! Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά, βρισκόμουν σε μια πλαγιά στην Πάρο, το 1983, στα 17-18 μου. Με την μυρωδιά της ρίγανης να έρχεται πάνω μου. Αυτό κατευθείαν "μίλησε" μέσα μου. Ξύπνησε μέσα μου το DNA του Έλληνα".


Παράλληλα μίλησε και για το πόσο απόλαυσε τη βραδινή του έξοδο σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος.

"Ήταν τα καλύτερα μπουζούκια που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός. Ήταν πραγματικός διασκεδαστής. Καταπληκτική φωνή και η σύνδεσή του με το κοινό ήταν βαθιά με κανένα κομμάτι εγωισμού". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Zane (@billyzane) on Nov 16, 2019 at 9:18am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!