GOSSIP

Η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο [βίντεο]

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε την Άσπα Τσίνα μέσα από το Fame Story, όπου η Άσπα είχε ξεχωρίσει με τον... εκρηκτικό χαρακτήρα της και είχε εμπλακεί σε επικούς καβγάδες.

Έκτοτε το όνομα της Άσπας δεν ήταν συχνά στην επικαιρότητα, αφού η καριέρα της ως τραγουδίστρια δεν ήταν πιθανά αυτή που θα ήθελε.


Το τελευταίο διάστημα, η 42χρονη σήμερα Άσπα, έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς έχει επιστρέψει στη δισκογραφία και συζητιέται το σενάριο να επιστρέψει στην tv μέσω διάφορων πρότζεκτ.


Τώρα η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα και μίλησε για τα όσα βιώνει.

 

“Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα ήμουν και χειρότερα. Πάω κάνω μια μαγνητική η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα σε συγκεκριμένους σπονδύλους. Αυτά τα κατάγματα δικαιολογούνται σε έναν άνθρωπο που έχει πάθει τροχαίο. Εκεί παθαίνω ένα σοκ γιατί εγώ δεν είχα πέσει ποτέ για να έχω τέτοια κατάγματα. Δεν μπορούσα να καθίσω, να πλυθώ, ένιωθα το σώμα μου διαλυμένο.

Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα. (…) Ένιωθα κούραση σωματική, είχα αναιμία, πόνους στη μέση, στα πόδια, στα χέρια, είχα νυχτερινούς πυρετούς και έβλεπα ότι δεν ήμουν καλά. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπευτική αγωγή άμεσα προκειμένου να ανασταλεί η πορεία του νοσήματος. Μου είπαν ότι είμαι τυχερή γιατί δεν μου έχει κάνει βλάβες στα νεφρά. Εγώ όμως πριν ξεκινήσω ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο.

Ενημέρωσα τον Φοίβο και την εταιρεία για τον καρκίνο. Οι άνθρωποι έπαθαν σοκ και μάλιστα στάθηκαν στο πλευρό μου. Γύρισα το βίντεο κλιπ 4 μέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα αλλά το ήθελα πολύ. Είχα αιματοκρίτη 27 και γύρισα το βιντεοκλίπ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ήθελα να πάρω παυσίπονα. Έλεγα στον εαυτό μου: “Μπορείς Άσπα μου, θα τα καταφέρεις”. Κάναμε το βιντεοκλίπ και τη φωτογράφηση και τους ανθρώπους της εταιρείας μου, τους αγαπώ. Γιατί κατανόησαν αυτό που είμαι. Κατάλαβαν πως πρέπει να με εμπιστευτούν.

Τώρα, είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπευτικής αγωγής. Μπήκα στις 18 Ιουνίου. Έναν μήνα σχεδόν μετά τη διάγνωση. Πιστευω πως όλα τα πράγματα εχουν μια αρχή και ένα τέλος. Σε περιστατικά σαν το δικό μου συνιστάται η αυτόλογη μεταμόσχευση. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω. Δεν έχω καταλήξει μέσα μου και δεν βιάζομαι.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε κάποια απόσπασματα:

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!