GOSSIP

Μάθαμε ποιο σύγχρονο ελληνικό λαϊκό σουξέ λατρεύει ο Τσιτσιπάς [βίντεο]

Λίγες μόνο ώρες μετά τον θρίαμβό του στο Λονδίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε χθες ένα live Q&A με τους φαν του μέσω YouTube και μάθαμε πολλά που δεν ξέραμε για το διάσημο τενίστα και μεταξύ αυτών μάθαμε πως αγαπά ένα τραγούδι ενός δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή.

Αυτό το Q&A έγινε για καλό σκοπό καθώς προσφέρθηκαν κάποια χρήματα για την ένωση «Μαζί για το Παιδί» και φυσικά ο νεαρός τενίστας δέχτηκε αναρίθμητες ερωτήσεις και απάντησε σε όσες περισσότερες μπορούσε και έτσι μάθαμε ποιες είναι οι προτιμήσεις του σε φαγητό, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και πολλά άλλα.

Αρχικά, είπε πως η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική και ότι ανάμεσα στην πίτσα και το σουβλάκι επιλέγει το σουβλάκι, ενώ δήλωσε πως δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Παράλληλα αποκάλυψε πως οι αγαπημένες του σειρές είναι το The Stranger Things και το Casa de Papel. ενώ τα αγαπημένα του video games είναι τα «Το Grand Theft Auto» και «Assasins Creed».

 

Τέλος όταν τον ρώτησαν ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι απάντησε πως είναι το «Πάρε με αγκαλιά» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!