GOSSIP

Μάθαμε τι έκανε την περασμένη Κυριακή ο Σάκης Ρουβάς [εικόνα]

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, φέτος το χειμώνα έχει ένα ιδιαίτερα έντονο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, αφού εμφανίζεται σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο (μαζί με τους Παπαρίζου και Ρόκκο) και παράλληλα έχει πολλές υποχρεώσεις ως coach του The Voice.

Και μπορεί εμείς κάθε Κυριακή (και Παρασκευή0 να απολαμβάνουμε τον Σάκη Ρουβά στις τηλεοπτικές οθόνες μας στο The Voice (που πλέον έχει μπει στη φάση των Knockouts) αλλά μέχρι να ξεκινήσουν τα Live του δημοφιλούς tv show, ο Σάκης προτιμά να περνά τις Κυριακές στο σπίτι του με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους.


Και μάλιστα την περασμένη Κυριακή ο ίδιος ανέλαβε να μαγειρέψει το φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι και μας το έδειξε χθες μέσω Instagram.


Τι έκανε λοιπόν ο Σάκης; Ένα μπριάμ λαχανικών στο φούρνο και πόζαρε στην κουζίνα γράφοντας στο Instagram: "Έχει επαληθευτεί
Κορυφαία ενέργεια στο σπίτι σημαίνει οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές, εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας και ζεστές στιγμές που μας φέρνουν πιο κοντά "

Και αν κρίνουμε από τα στολίδια που βλέπουμε στο βάθος, η Κάτια και τα παιδιά ήδη έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικα το σπίτι του σταρ.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Nov 17, 2019 at 3:50am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!