GOSSIP

Οι φαν της Ariana Grande ανησυχούν πολύ για την υγεία της ποπ σταρ

Η Ariana Grande, αυτό το διάστημα κάνει την Sweetener παγκόσμια περιοδεία της και μέχρι στιγμής έχει δώσει 84 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, αλλά τώρα είπε κάτι που έκανε τους φαν της να ανησυχήσουν πολύ για την υγείας της 16χρονης ποπ σταρ.

Συγκεκριμένα η διάσημη τραγουδίστρια με ένα κείμενο που ανέβασε το Σάββατο, στα social media γνωστοποίησε στους φαν της πως είναι άρρωστη και πως μάλιστα έχει αρρωστήσει εδώ και καιρό (από τον περασμένο Αύγουστο όταν εμφανίστηκε στο Λονδίνο), αλλά τώρα ο λαιμός της την πονάει υπερβολικά πολύ. Παράλληλα είπε πως πονάει τόσο πολύ και νιώθει τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να αναπνεύσει.


Η ίδια είπε πως θα νιώσει συντετριμμένη αν αναγκαστεί να αναβάλει κάποια από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της λόγω της αρρώστιας, αλλά ήθελε να ενημερώσει τους εκατομμύρια followers της για την κατάσταση της υγείας της για να μην τους ξαφνιάσει με κάποια ανακοίνωση αναβολής.


Και τελικά η υγεία της Ariana πράγματι δεν καλυτέρεψε και αναγκάστηκε να αναβάλει την συναυλία που είχε προγραμματίσει να κάνει την Κυριακή στο Rupp Arena στο Λέξινγκτον του Κεντάκι στις ΗΠΑ, ενώ την Τρίτη θα εμφανίζονταν στην Ατλάντα.


Η ίδια η σταρ με ένα βίντεο απολογήθηκε στους φαν της είπε πως νιώθει χειρότερα και από πριν και πως όλοι όσοι είχαν εισιτήρια για τη συναυλία θα αποζημιωθούν. Εκτοτε στο Instagram γίνεται χαμός από μηνύματα των φαν της που εύχονται περαστικά στη σταρ και εκφράζουν την ανησυχία τους για την υγεία της, ενώ παράλληλα την επαινούν για το σεβασμό που δείχνει η σταρ στους φαν της και ο γεγονός που τους ενημέρωσε για την ασθένειά της
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!