GOSSIP

Ο Γιάννης Κότσιρας όπως δεν τον έχεις ξαναδεί: Πλένει μπιμπερό [εικόνα]

Ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο χαμό στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε και να ξαφνιάσει ευχάριστα τους πάντες.

Ο 50χρονος τραγουδιστής, στην πολυετή καριέρα του, φρόντιζε πάντα να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο έκανε και όταν ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς, ενώ όταν παντρεύτηκε την Κατερίνα Πέρρου και βάφτισαν και το γιο τους φρόντισαν και πάλι να κρατήσουν μακριά τις κάμερες.


Όμως τώρα έκανε μια εξαίρεση και μας έδωσε μια μικρή γεύση από την ευτυχία που νιώθει ως μπαμπάς και την οικογενειακή ζωή του και οι πάντες ενθουσιάστηκαν.


Ο Γιάννης Κότσιρας ανέβασε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram (όπου συνήθως κάνει κυρίως αναρτήσεις για τα επαγγελματικά του) μια φωτογραφία που τον δείχνει στο σπίτι του στη Ραφήνα να έχει πλάι του το γιο του και να πλένουν μαζί τα μπιμπερό στο νεροχύτη.


"Να εδώ είπαμε να βοηθήσουμε λίγο την μαμά και να πλύνουμε τα μπιμπερό" έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής και με το hashtag #this_is_happiness έδειξε σε όλους πόσο χαρούμενος νιώθει που έγινε πατέρας.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official) on Nov 14, 2019 at 7:11am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!