GOSSIP

Η 21χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου θέλει να γίνει και αυτή τραγουδίστρια

Ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του Μαρία, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: δύο γιους (τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο) και τρεις κόρες (την Κατερίνα, την Παναγιώτα και την Ελεωνόρα) και ήδη ο γιος του Γιώργος έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο τραγούδι και τώρα μαθαίνουμε πως και μια από τις κόρες του, βαδίζει στα χνάρια του Γιάννη Πλούταρχου.

Η 21χρονη Κατερίνα Κακοσαίου (το πραγματικό επίθετο του 48χρονου Γιάννη Πλούταρχου) ασχολείται με το τραγούδι, όπως και ο αδερφός της, και έχει μια υπέροχη, μαγευτική φωνή.

Η ίδια λατρεύει το τραγούδι και τη μουσική και είναι μια κούκλα και όπως αναφέρει το faysbook.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες της, η ΚΑΤΕΡΊΝΑ προσπαθεί να εξασκείται σε αυτό συνεχώς ώστε να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη.

Και φαίνεται πως ο Γιάννης Πλούταρχος στηρίζει την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Real όπου ιλούσε για τη μουσική καριέρα του γιου του Γιώργου που τώρα ξεκινά είχε πει:  "Έχω μάθει να είμαι φίλος με τα παιδιά μου. Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου είμαστε μαζί τους σε όποια απόφαση κι αν πάρουν. Αρκεί αυτή η απόφαση να είναι υπεύθυνη".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!