GOSSIP

H οικογένεια της Markle συναντήθηκε στα κρυφά με πασίγνωστη πολιτικό

O μικρός Archie, ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, δεν έχει ακόμη συμπληρώσει το πρώτο έτος της ζωής του και ήδη έχει γνωρίσει διάσημες προσωπικότητες από όλο το κόσμο. Και τώρα λέγεται πως οι διάσημοι γονείς του σύστησαν τον Archie σε μια πασίγνωστη πολιτικό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Daily Mail, αποκαλύπτει πως την περασμένη Τρίτη, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, φιλοξένησαν στο σπίτι τους στο Frogmore μια διάσημη γυναίκα των ΗΠΑ και το δημοσίευμα τονίζει πως αυτή η επίσκεψη έγινε υπό άκρα μυστικότητα.


Ο λόγος για τη Hillary Clinton, την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην υποψήφια για την προεδρία, η οποία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν καλεσμένη της Meghan Markle.


H Daily Mail αναφέρει πως η Meghan και η Hillary είχαν μια χαλαρή συζήτηση μεταξύ γυναικών, πως η Hillary πήρε αγκαλιά τον μικρό Archie και μίλησε στη Meghan για τον εγγονό της, το γιο που απέκτησε η κόρη της Chelsea Clinton.


Η δε συνάντηση έγινε λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις υποστήριξης της Clinton στην Markle, αφού η πασίγνωστη πολιτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC είχε επιτεθεί δημόσια στα tabloids για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την Meghan Markle.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!