GOSSIP

Τελικά η Μαρία Ηλιάκη ούτε παντρεύτηκε κρυφά ούτε είναι έγκυος [βίντεο]

Κάποιες δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη είχαν σαν αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες πως η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε στα κρυφά και περιμένει και το πρώτο παιδί της.

Εδώ και μήνες ακούγονται φήμες πως η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης ετοιμάζονται να παντρευτούν, αλλά τα όσα είπε η ίδια η Μαρία (που είναι γνωστή για το ιδιαίτερο χιούμορ της) μπροστά στις κάμερες έκαναν πολλούς να πιστέψουν πως έγινε ήδη κρυφός γάμος στην Ελβετία (όπου ζει μόνιμα ο σύντροφός της) και ξεκίνησαν και οι εικασίες για εγκυμοσύνη της Μαρίας.


Τελικά δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά και το ξεκαθάρισε η ίδια μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ζεύγους Καραβάτου - Κατσούλης που είναι κολλητοί φίλοι της.
 

"Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτόν τον τρόπο. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν μετά; Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο. Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος. Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν θα σας το πω πριν ή μετά τον γάμο", είπε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!