GOSSIP

Μπαμπάς έγινε ξανά ο Αντώνης Κανάκης

Τρισευτυχισμένος πρέπει να είναι ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, αφού λέγεται πως μόλις έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, η σύντροφός του, Αντώνη Κανάκη, που ονομάζεται Επιστήμη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι περίπου τρία χρόνια μετά από τη γέννηση της κόρης τους. Το ζευγάρι έχει φροντίσει να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο έκανε και τώρα με τη γέννηση του δεύτερου παδιού.

Μάλιστα, λίγο καιρό αφού ήρθε στη ζωή το πρώτο του παιδί, η σύντροφός του είχε απαγορεύσει τη δημοσίευση δικών της φωτογραφιών ή του μωρού τους. Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός, ότι η Επιστήμη Μπόνου δεν έχει κάνει έως τώρα κάποια δημόσια εμφάνιση με τον Αντώνη Κανάκη.

Να σημειωθεί πως τώρα που είχαμε τα χαρμόσυνα νέα της γέννας, λέγεται πως θα δρομολογηθούν άμεσα οι τηλεοπτικές πρεμιέρες των εκπομπών "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο" που είχαν προσωρινά... παγώσει καθώς ο Αντώνης Κανάκης περίμενε τη γέννηση του παιδιού του για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!