GOSSIP

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το Δήμο Αθηναίων μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν η μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία συμμετέχει και η ίδια έκανε μια... αναπαράσταση μιας σεξουαλικής επίθεσης σε νεαρή φοιτήτρια.

Παρά τις δημόσιες συγγνώμες που ακούσαμε από τον ίδιο το Γιώργο Λιάγκα  το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Την περασμένη Τρίτη, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της».

Η ανακοίνωση του Δήμου της Αθήνας αναφέρει: «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί. Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας….».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!