GOSSIP

Οι Meghan & Harry δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

Λάδι στη φωτιά έριξε η ανακοίνωση πως οι Meghan & Harry φέτος δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας (κάνουν Χριστούγεννα στο Sandringhan μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ) με αποτέλεσμα να φουντώσουν ξανά οι φήμες πως βαθαίνει η ρήξη ανάμεσα στο γνωστό ζευγάρι και το παλάτι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με τη μητέρα της Meghan Markle, την Αμερικανίδα Doria Ragland, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι μάλλον απίθανο να επιλέξουν να κάνουν Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες όπου μένει μόνιμα η Doria.


Tο πιο πιθανό είναι όλοι μαζί να πάνε κάπου αλλού για τις γιορτές, ενώ το CNN αναφέρει πως πιθανά το διάσημο ζευγάρι (που επίσης ανακοινώθηκε πως θα είναι σε άτυπη... άδεια για μεγάλο διάστημα στα τέλη του χρόνου) θα μοιράσει το διάστημα αυτό (περίπου ένα μήνα) ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ, αλλά και στην Αγγλία.

Πάτνως αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας (όπως οι Williama και η Kate) έχουν επιλέξει να μην κάνουν Χριστούγεννα στο Sandringham.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!