GOSSIP

O πρίγκιπας Κάρολος έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram

O πρίγκιπας Κάρολος, ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και πατέρας των William και Harry ετοιμάζεται να κάνει ένα επίσημο ταξίδι στην Ινδία και λίγο πριν αναχωρήσει... έγραψε ιστορία.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας (αυτός είναι ο επίσημος τίτλος του Καρόλου) και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης (ο τίτλος της Camilla) εδώ και πολύ καιρό διαθέτουν τα δικά τους επίσημα προφίλ στα social media ως Clarence House όπου και αναρτώνται συχνά ειδήσεις για τη δράση τους, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν κάνει οι ίδιοι κάποια ανάρτηση, αλλά ανέθεταν αυτό το έργο σε συνεργάτες τους.


Τώρα όμως ο Κάρολος, έκανε την εξαίρεση και λίγο πριν αναχωρήσει για την Ινδία, όπου θα ταξιδέψει χωρίς τη σύζυγό (κάτι που φούντωσε τις φήμες πως η Δούκισσα αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας), θέλησε να ανεβάσει το πρώτο προσωπικό του post στο Instagram.


"Καθώς αναχωρώ για την Ινδία, για τη δέκατη επίσημη επίσκεψή μου, θα ήθελα απλά να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους εσάς  στην Κοινότητα Sikh (Σιχ) του Ηνωμένου Βασιλείου και σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία, για την 550η επέτειο από τη γέννηση του Σιχ Γκουρού Nanak Dev Ji. Οι αρχές στις οποίες ο Γκουρού Nanak Dev Ji ίδρυσε τη θρησκεία των Σιχ και που καθοδηγούν τη ζωή σας μέχρι σήμερα είναι εκείνες που μπορούν να μας εμπνεύσουν όλους – σκληρή δουλειά, δικαιοσύνη, σεβασμός και ανιδιοτελής προσφορά σε άλλους. Αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Σιχς παντού τιμούν τον ιδρυτή της πίστης σας, η γυναίκα μου και εγώ θέλαμε να γνωρίζετε πόσο πολύ η κοινότητά σας εκτιμάται και θαυμάζεται από όλους μας και ότι οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή" πρόσθεσε υπογράφοντας ο ίδιος τη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Nov 12, 2019 at 2:22am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!