GOSSIP

Mια λεπτομέρεια σε αυτή τη νέα πόζα της Kim Kardashian γεννά πολλά ερωτήματα

H Kim Kardashian μαζί με τις διάσημες αδελφές της Khloe και Kourtney Kardashian λάνσαραν την πρώτη κοινή σειρά με αρώματα, αλλά στη φωτογράφηση για τα νέα αρώματα, όλοι ασχολούνται με κάτι που πρόσεξαν πάνω στην Kim.

H νέα σειρά αρωμάτων λέγεται KKW Diamonds και τα τρία αρώματα έχουν σχήμα που θυμίζει διαμάντι.


Έτσι οι τρεις διάσημες αδελφές πόζαραν φορώντας διαμαντένια κοσμήματα και κρατώντας η κάθε μία το δικό της άρωμα.


Όμως κάποιοι παρατήρησαν μια λεπτομέρεια στα χέρια της Kim η οποία γέννησε πολλά ερωτήματα.


Η Kim στη νέα φωτογράφηση φαίνεται να ποζάρει φορώντας και τα δυο διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων που της είχε κάνει δώρο ο νυν σύζυγός της Kanye West. 


O διάσημος ράπερ της είχε προσφέρει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων σε σχήμα οβάλ, όταν αρχικά της έκανε πρόταση γάμου στο Σαν Φρανσίσκο το 2013 και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι με τετράγωνη κοπή, 20 καρατίων που λέγεται πως της το πρόσφερε το καλοκαίρι του 2016 σαν επιβεβαίωση των γαμήλιων όρκων τους (ο γάμος τους έγινε το 2014).


Και το περίεργο είναι πως αυτό το δεύτερο δαχτυλίδι των 20 καρατίων είχε αναφερθεί πως είχε κλαπεί όταν η Kim έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι της στο Παρίσι!


Η ληστεία είχε γίνει το 2016 και λέγονταν πως οι άγνωστοι ληστές έκλεψαν από το διαμέρισμα της Kim και του Kanye στην πόλη του φωτός, κοσμήματα αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα από αυτά υποτίθεται πως ήταν αυτό το δεύτερο δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει ο Kanye μόλις λίγους μήνες πριν τη ληστεία!


Και τώρα πολλοί followerrs της Kim που πρόσεξαν τα δυο δαχτυλίδια στα χέρια της αναρωτιούνται αν πρόκειται για κάποιο άλλο παρόμοιο δαχτυλίδι ή αν η Kim βρήκε ξανά τα κλοπιμαία ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να εικάζουν πως αυτό αποτελεί απόδειξη πως κάτι... περίεργο συμβαίνει με αυτή τη ληστεία που προκάλεσε μεγάλο ντόρο, ακόμα και να αμφισβητούν το γεγονός πως έγινε ληστεία!

 

Πάντως η ίδια η Kim ακόμα δεν έχει απαντήσει στα σχόλια ούτε έχει δώσει εξηγήσεις.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!