GOSSIP

Κάποιοι πρόσεξαν κάτι... περίεργο σε αυτή την εμφάνιση της Kate [εικόνες]

Την περασμένη Κυριακή σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια τίμησε τα θύματα πολέμου, στην τελετή του Remembrance Day που έγινε στο Λονδίνο και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς έστεκε αγέρωχη δίπλα ακριβώς στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, φορούσαν στο πέτο τους τη κλασική καρφίτσα με την παπαρούνα που αποτελεί φόρο τιμής στα θύματα πολέμου.


Και υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτής της καρφίτσας, αλλά πολλοί παρατήρησαν πως η Kate Middleton φορούσε μια πραγματικά ασυνήθιστη τέτοια καρφίτσα.


Η Daily Mail σε δημοσίευμα της, εξηγεί όχι μόνο για ποιο λόγο η καρφίτσα της Kate διέφερε από τις άλλες, αλλά και γιατί η Δούκισσα επέλεξε να φορέσει αυτή την... ιδιαίτερη καρφίτσα - παπαρούνα.


Πρόκειται για τη λεγόμενη "Codebreakers poppy brooch"  που φτιάχηκε για να τιμήσει την μνήμη όσων εργάστηκαν κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Πολέμων στις μυστικές υπηρεσίες και ασχολήθηκαν με την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων των εχθρικών δυνάμεων.


Μάλιστα η Daily Mail αποκαλύπτει πως η Kate δεν φόρεσε τυχαία αυτή την καρφίτσα αφού θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της γιαγιάς της, Valerie Glassborow  η οποία εργάστηκε στο περίφημο Bletchley Park όπου οι Βρετανοί πράγματι κατάφεραν να "σπάσουν" τους κωδικούς επικοινωνίας των ναζιστικών δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!