GOSSIP

Γνωστός ποδοσφαιριστής έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Δύσκολες μέρες βιώνει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης, αφού δημοσίευμα αποκάλυψε πως έχασε το σπίτι του.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής κια πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα που διέθετε στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και του Παναγιώτη Σουρέλη, ο Γιώργος Ανατολάκης ενημερώθηκε για τη απώλεια της κατοικίας του από την οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, καθώς οι πλειστηριασμοί διενεργούνται πλέον ηλεκτρονικά. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 το πρωί. Το σπίτι βγήκε στο «σφυρί» έπειτα από έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης υπέρ τράπεζας έναντι του ποσού των 200.00 ευρώ, που είναι μέρος της συνολικής οφειλής. Εις βάρος του «τρέχουν» τέσσερις προσημειώσεις συνολικού ύψους 606.000 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού

Ο πλειστηριασμός αφορούσε μια καλαίσθητη κατοικία εικοσαετίας στο Πανόραμα Βούλας, συνολικού εμβαδού 333 τ.μ. Αποτελείται από τον πρώτο όροφο ο οποίος είναι 61 τ.μ., που περιλαμβάνει δύο δωμάτια και δύο λουτρά, το ισόγειο των 75 τ.μ. με σαλόνι, κουζίνα, WC και βεράντα, υπόγειο 75 τ.μ. καθώς και δεύτερο υπόγειο 122 τ.μ. με δύο θέσεις στάθμευσης.

Τα οικονομικά προβλήματα του Γιώργου Ανατολάκη

Το μεγάλο «χαστούκι» για τον Γιώργο Ανατολάκη ήταν το διαζύγιο του, με την επί 15 χρόνια σύζυγό του, Ζάννα Χολέβα με την οποία απέκτησε δυο παιδιά. Ο χωρισμός δεν έγινε με φιλικό τρόπο και όπως διαβάζουμε, επιδικάστηκε υπέρ της πρώην συζύγου του διατροφή χιλιάδων ευρώ για την ανατροφή των παιδιών τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!