GOSSIP

Ο Αλέξης Γεωργούλης ερωτεύτηκε Ελληνίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια [εικόνες]

Ένα νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο έρωτας χτύπησε ξανά τη πόρτα του γνωστού ηθοποιού και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαρίλια Μητρούση, η κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, που στο παρελθόν είχε διαγωνιστεί και στο The Voice (αλλά δεν είχε καταφέρει να περάσει στα Battles) είναι η νεαρή που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Γεωργούλη.

Το ρεπορτάζ της Secret και της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Παραπολιτικά, αναφέρει πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η νεαρή ηθοποιός, κάνουν πολλή παρέα και έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία, ενώ δεν είναι λίγοι από το περιβάλλον τους, οι οποίοι κάνουν λόγο για την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Οι δυο τους να μην έχουν απαθανατιστεί μαζί από παπαράτσι, αφού πρόκειται όπως και να ΄χει για μια σχέση απόστασης αφού ο Αλέξης περνά τον περισσότερο χρόνο του στις Βρυξέλλες, αλλά πρόσφατα που ο ευρωβουλευτής ήταν στην Ελλάδα, εθεάθησαν μαζί σε εστιατόριο στο Κολωνάκι ενώ κάποιες μέρες του καλοκαιριού τις πέρασαν μαζί στο εξοχικό της οικογένειας της Μαρίλιας στο Βόλο.

Αυτή την περίοδο η Μαρίλια συμμετέχει μαζί με τον πατέρα της στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!