GOSSIP

Ο William έκανε μια κίνηση συμφιλίωσης προς τους Meghan & Harry

Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση αναμένεται να κάνουν αύριο τα δύο διάσημα ζευγάρια του βρετανικού παλατιού και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί τους Kate William, Meghan και Harry μετά τη πρόσφατη δημόσια παραδοχή του Harry πως οι σχέσεις του με τον αδελφό του δεν είναι το ίδιο καλές με παλιά, αφού σε συνέντευξή του είπε πως με τον αδελφό του βρίσκονται "σε διαφορετικά μονοπάτια"αυτό το διάστημα.

Ήδη χθες τα δύο ζευγάρια πραγματοποίησαν δημόσιες εμφανίσεις με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να εμφανίζονται σε τελετή για την μνήμη των θυμάτων του Α Παγκοσμίου Πολέμου και τους Kate και William να πηγαίνουν σε φιλανθρωπική οργάνωση.


Ωστόσο όλοι περιμένουν να δουν πως θα συμπεριφερθούν τα δύο ζευγάρια όταν θα συναντηθούν αύριο Σάββατο στο Remembrance day Festival που θα γίνει στο  Royal Albert Hall για τους νεκρούς του Α Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ τα δύο ζευγάρια αναμένεται να κάνουν μια ακόμη κοινή δημόσια εμφάνιση την Κυριακή στο ετήσιο Remembrance memorial που θα γίνει στο Whitehall.


Η κίνηση συμφιλίωσης που έκανε ο William


Πολλοί θεωρούν πως αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας William προσπάθησε να κουνήσει... κλάδο ελιάς και έκανε μια κίνηση για να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του εν όψει και των κοινών εμφανίσεων.


Συγκεκριμένα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αναφέρουν πως πριν από δυο μέρες ο πρίγκιπας William έσπευσε να βραβεύσει τη Sara Burns που είναι επικεφαλής στην φιλανθρωπική οργάνωση SmartWorks, ένα πρότζεκτ που έχει δημιουργήσει η Meghan Markle και πολλοί εκτιμούν πως η βράβευση αυτή δεν έγινε καθόλου τυχαία!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!