GOSSIP

H Lady Gaga παραδέχτηκε πως κάποτε έκοβε το κορμί της και αυτοτραυματίζονταν

Μια εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Lady Gaga στη διάσημη παρουσιάστρια Oprah Winfrey και πόζαρε για νέο τεύχος της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Elle και σόκαρε με την απίστευτη ειλικρίνεια με την οποία μίλησε για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μουσικός και ηθοποιός, έχει στο παρελθόν αποκαλύψει πως υπήρξε θύμα βιασμού όταν ήταν 19 χρονών και έχει μιλήσει δημοσίως για τον χρόνιο πόνο που βιώνει χάρη σε κάποια ασθένεια και τώρα έκανε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.


Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως για χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και συνήθιζε να αυτοτραυματίζεται με το να... χαρακώνει διάφορα σημεία στο σώμα της.
"Νομίζω πως είναι σημαντικό να μάθει ο κόσμος πως για μεγάλο διάστημα υπήρξα cutter" είπε και πρόσθεσε "Ο μόνος τρόπος για να σταματήσω να κόβω το κορμί μου και να αυτοτραυματίζομαι ήταν να συνειδητοποιήσω πως αυτό που έκανα ήταν μια προσπάθεια να δείξω στον κόσμο πως πονάω αντί να τους το πω και να ζητήσω βοήθεια".


Παράλληλα παραδέχτηκε πως στο σχολείο αλλά και όταν φοιτούσε στο Tisch School of the Arts της Νέας Υόρκης δέχτηκε πολύ bullying αλλά ακολούθησε μια συμβουλή της μητέρας της.


Η Gaga είπε για το βιασμό της "Βιάστηκα στα 19 μου χρόνια πολλές φορές και στην πορεία της καριέρας μου τραυματίστηκα πολλές φορές αλλά απλά συνέχιζα".


Και για το bullying είπε "γύριζα από το σχολείο και αν έλεγα στη μητέρα μου για το bullying αυτή μου απαντούσε 'σκότωσε τους με την καλοσύνη τους' και μπορεί το σκότωσε να ακούγεται πολύ επιθετικό αλλά αυτό που εννοούσε ήταν να μην μάχομαι τη φωτιά με φωτιά αλλά με νερό".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!