GOSSIP

H νέα σύντροφος του Κeanu Reeves, προκάλεσε χαμό στο twitter

Ο χολιγουντιανός σταρ των ταινιών Matrix, John Wick και δεκάδων άλλων κινηματογραφικών επιτυχιών, φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τώρα έκανε μια red carpet εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του και όλοι αναρωτήθηκαν ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Keanu Reeves.

Ο Keanu Reeves έκανε τα φλας να αστράψουν όταν έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σχέση.

Ο 55χρονος ηθοποιός και 46χρονη Alexandra Grant έκαναν τους πάντες να αναφωνήσουν όταν εμφανίστηκαν χέρι-χέρι στο LACMA Gala.

Η Alexandra είναι καλλιτέχνιδα και εικονογράφησε το βιβλίο του Keanu Ode to Happiness, το 2011.

Ξανασυνεργάστηκαν το 2016 για το άλλο βιβλίο του, το Shadows και τώρα πλέον είναι και συνέταιροι, αφού ίδρυσαν τον εκδοτικό οίκο X Artists’ Books.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People ξεκίνησαν να βγαίνουν νωρίτερα μέσα στη χρονιά αλλά κράτησαν τη σχέση μακριά από τη δημοσιότητα.

«Ο Keanu θέλει πλέον ανοιχτά να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της», δήλωσε πηγή στο περιοδικό. «Είναι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που την έχει στη ζωή του».

Η τελευταία μεγάλη σχέση του ηθοποιού ήταν το 1998 με την Jennifer Syme. Είχε όμως πολύ τραγική κατάληξη και άφησε τον Keanu ράκος. Η κοπέλα το 1999 απέβαλε ένα κοριτσάκι και το ζευγάρι δεν κατάφερε να σώσει ούτε τη σχέση του. Το 2000 όμως η μοίρα ήταν ακόμη πιο σκληρή αφού η Syme σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Έκτοτε έχουν «χρεώσει» κάποιες σχέσεις στον ηθοποιό, όπως αυτή με την Claire Forlani ή την Winona Ryder που ο ίδιος όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Έγινε χαμός στο twitter.

Πολλοί σχολίασαν πως η σύντροφος του Keanu, έχει λευκά μαλλιά και δείχνει πολύ μεγαλύτερή του και χιλιάδες αρχικά πίστεψαν πως ήταν η διάσημη ηθοποιός Helen Mirren!

Ωστόσο τελικά η Aexandra είναι αρκετά νεότερη από τον Keanu, αφού η ίδια είναι 46 ετών ενώ ο Keanu 55 ετών και τώρα χιλιάδες επαινούν τον Keanu που αν και χολιγουντιανός σταρ επέλεξε να βγαίνει με μια γυναίκα... κοντά στην ηλικία του και όχι με μια πιτσιρίκα με λιγότερα από τα μισά χρόνια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!