GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου [βίντεο]

Όλα δείχνουν πως μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ, ανάμεσα στους δυο γνωστούς τραγουδιστές, που τώρα συναντήθηκαν τυχαία και η συνάντηση τους ήταν... επεισοδιακή και μάλιστα ενώ υπήρχαν κάμερες, κάτι που φάνηκε να εξόργισε το Γιώργο Τσαλίκη.

 Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου είχαν προγραμματίσει να εμφανίζονται μαζί σε γνωστό κέντρο των Βορείων Προαστίων στην Αθήνα, αλλά τελικά η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα, επειδή δεν της άρεσε το γεγονός πως ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου είχε βάλει πρώτο το όνομα του Γιώργου Τσαλίκη και όχι το δικό της.

Μετά την αποκάλυψη αυτού του νέου... πόλεμου της μαρκίζας, ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πει πως αυτή την απόφαση την πήρε ο επιχειρηματίας επειδή το κέντρο είναι κυρίως κλαμπ και δεν ήθελε να στείλει λάθος μήνυμα στους πελάτες (πως είναι μπουζούκια).

Το βέβαιο είναι πως αυτή η συνεργασία τελείωσε άδοξα και τώρα, για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του σχήματος, οι δυο τραγουδιστές έτυχε να συναντηθούν στην επίσημη πρεμιέρα της “Παριζιάνας”. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου μίλησαν, όμως όταν φωτογράφος τους ζήτησε να ποζάρουν μαζί η τραγουδίστρια αρνήθηκε.

Αυτό έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε: “Γιατί να το συζητήσουμε αυτό; Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι ωραίο να σου λέει ο φωτογράφος να σας δούμε μαζί και να λέει όχι και να φεύγει. Είναι άσχημο. Στη ζωή μου 20 χρόνια καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ. Δε θα κάνω τώρα”!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!