GOSSIP

H Adele μασκαρεύτηκε και όλοι μιλούν για το πόσο αδυνάτισε [εικόνες]

H πασίγνωστη τραγουδίστρια Adele, φαίνεται πως έχει καταφέρει να πετύχει μια απίστευτη μεταμόρφωση στην εξωτερική εμφάνισή της, αφού έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον έχει μείνει... μισή!

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια με τα δεκάδες Grammys και τις αναρίθμητες επιτυχίες, μετά το χωρισμό της, αποφάσισε να αδυνατίσει και τα κατάφερε!


Τώρα η Adele πήγε στο  Crown & Conquer  Halloween πάρτι , που έγινε χθες λίγο έξω από το Λος Άντζελες, όπου βρέθηκαν δεκάδες celebrities και φάνηκε να το διασκεδάζει με τη ψυχή της.


Η 31χρονη σταρ του πενταγράμμου, επέλεξε να φορέσει μια στολή που θύμιζε τον Captain Hook, φορώντας ένα λαμέ γάντζο στο χέρι, καπέλο και ένα θεόστενο κόκκινο λεοπάρ outfit και όλοι σχολιάζουν το πόσο απίστευτα πιο αδύνατη δείχνει.


Και μπορεί η ίδια (ακόμη) να μην ανέβασε πλάνα από το πάρτι, αλλά τα social media γέμισαν με πόζες της με αυτή τη στολή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η τραγουδίστρια έχασε τόσα κιλά. Η ίδια είπε πως αδυνάτισε χάρη στη δίαιτα και το pilates που πλέον κάνει φανατικά και είπε πως παλιά έκλαιγε συχνά, ενώ τώρα προτιμά να ιδρώνει!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@daydreamer.adele) on Nov 1, 2019 at 12:29am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!