GOSSIP

Μάθαμε πότε πιθανά θα επιστρέψει η Δούκισσα Νομικού στη τηλεόραση;

Η Δούκισσα Νομικού πριν από σχεδόν ένα μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της (τη μικρή Αναστασία) που ήρθε να συμπληρώσει τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο, αλλά η ίδια έχει πει πως θέλει σύντομα να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Και όλα δείχνουν πως αυτή η επιστροφή θα γίνει πολύ σύντομα, αφού σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα, η Δούκισσα Νομικού, πιθανά θα αναλάβει την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του My Style Rocks (τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως βρίσκεται σε συζητήσεις και πως τελικά δεν θα δούμε τη Σπυροπούλου ή την Αραβανή να επιστρέφουν στο συγκεκριμένο σόου).


Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του My Style Rocks θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου 2020 και όχι τώρα, οπότε η Δούκισσα θα έχει αρκετό χρόνο για να περάσει με το νεογέννητο μωρό της, πριν επιστρέψει στη tv.


Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως πιθανά το My Style Rocks να μην έχει φέτος το Gala και πως ίσως επιστρέψουν σε αυτό, "δυνατές" τηλεοπτικές παίκτριες όπως η Ιωάννα Τούνη, η Βικτώρια Καρύδα και η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είχαμε γνωρίσει παλιά στο Next Top Model.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!