GOSSIP

Η Χρύσπα παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική στο στήθος της

Πολλές γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ συχνά κάνουν πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις αλλά σπάνια ακούμε κάποια να το παραδέχεται δημοσίως και μάλιστα on camera. Και αυτό ακριβώς έκανε η Χρύσπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στις κάμερες πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, όχι μόνο παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος (αν και ουσιαστικά αρνήθηκε πως έχει κάνει οποιαδήποτε άλλη αισθητική επέμβαση) αλλά είπε πως έχει μείνει και πολύ ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα απαντώντας στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με τις πολλές πλαστικές που υποτίθεται πως έχει κάνει κατά καιρούς, η τραγουδίστρια διευκρίνισε πως έχει κάνει μια μόνο επέμβαση αισθητικής,  στο στήθος και συμπλήρωσε, «έμεινα πολύ ευχαριστημένη».

Η ευθύτητα είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει «πληρώσει» πολλές φορές στη ζωή της, είπε μεταξύ άλλων η Χρύσπα, η οποία σε άλλο σημείο ανάφερε πως δεν φοβάται τα φίδια (τα αληθινά, αφού η τηλεοπτική συνέντευξη έγινε σε ζωολογικό κήπο) αφού στη δουλειά της έχει να αντιμετωπίσει "φίδια" που είναι πιο επικίνδυνα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!