GOSSIP

Μάθαμε ποια σταρ θα υποδυθεί τη Liz Taylor στο σινεμά και πολλοί αντιδρούν

Μια νέα ταινία - βιογραφία, για τη ζωή της θρυλική σταρ Elizabeth Taylor, είναι στα σκαριά, αλλά πολλοί θεωρούν πως οι παραγωγοί του Χόλιγουντ έκαναν λάθος στην επιλογή της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τη Liz στη μεγάλη οθόνη.

Η νέα ταινία θα φέρει την υπογραφή μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ, αφού στη δημιουργία της συμμετέχουν οι παραγωγοί του The King's Speech και ο συγγραφέας του Slumdog Millionaire.


Και για το ρόλο της Liz επέλεξαν τη βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανή ηθοποιό Rachel Weisz, τη 49χρονη σύζυγο του Daniel Craig, του κινηματογραφικού James Bond.
Η ταινία αναμένεται να εξερευνήσει τη ζωή της Taylor  από την υποκριτική μέχρι τον ακτιβισμό, εστιάζοντας κυρίως στον ρόλο που διαδραμάτισε η σταρ του Χόλιγουντ στον αγώνα καταπολέμησης του AIDS και τι σήμαινε γι' αυτήν, και όχι τόσο στην λαμπερή και σκανδαλώδη ζωή της.

Ωστόσο πολλοί διαφωνούν με την επιλογή της Weisz και αναφέρουν πως δεν μπορεί να συγκριθεί με την απαράμιλλη ομορφιά της Liz, αν και κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο της στην υποκριτική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!