GOSSIP

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την αμοιβή του στη σειρά του Netflix

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς El Señor De Los Cielos σε συνεργασία με το Netflix και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και ρωτήθηκε για το αν πληρώθηκε καλά για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά και έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

 

"Καλά ήταν τα λεφτά, ναι. Πολύ καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα. Δεν έλυσα το οικονομικό μου, ούτε αγόρασα σπίτι, αλλά θα σου έλεγα ότι πήρα περίπου τα τριπλάσια λεφτά από όσα θα έπαιρνα για μια αντίστοιχη παραγωγή στην Ελλάδα".

 

Παράλληλα παραδέχτηκε πως θα ήθελε πολύ να κάνει κάτι αντίστοιχο και πως ελπίζει πως θα του γίνει κάποια πρόταση, αφού η εταιρεία παραγωγής που έκανε τη συγκεκριμένη σειρά, έχει πολλά τηλεοπτικά προτζεκτ στα σκαριά.


Επίσης παραδέχτηκε πως σύντομα θα το δούμε να επιστρέφει στην ελληνική πρόταση, αφού είπε πως του έχει γίνει πρόταση για κάποια εκπομπή, ενώ πρόσθεσε πως αρνήθηκε να συμμετάσχει στο σόου Just the 2 of Us.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!