GOSSIP

Η Ολυμπία Χοψονίδου μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνα]

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο διάσημος μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να αποκτήσουν και έκτο παιδί, αφού η Ολυμπία ήδη βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλιά της έχει πλέον φουσκώσει τόσο πολύ, που η κόρη της τη χρησιμοποιεί για... τραπεζάκι.

 

Πριν λίγο καιρό, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο instagram την 6η εγκυμοσύνη της. Την ανακοίνωση έκανε μέσω ενός επικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της Βασίλη Σπανούλη, την ώρα που μαθαίνει τα χαρμόσυνα.

“Έκτο, ναι. Κοριτσάκι. Βούτηξα στην πισίνα όταν το έμαθα. Είναι ευλογία. Θέλημα Θεού. Να είμαστε καλά και να έχουν υγεία τα παιδιά!”, είχε δηλώσει ο Βασίλης Σπανούλης λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι θα κάνω κι άλλο, αλλά όχι τόσο σύντομα, ήταν λίγο ξαφνικό, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι», έχει εκμυστηρευτεί η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία έχει μπει ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέσω ενός instastory τώρα, η πρώην Σταρ Ελλάς μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που η κόρη της χρησιμοποιεί ως… τραπεζάκι για να ακουμπά τα σνακ της!


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!