GOSSIP

H Reese Witherspoon ποζάρει με το γιο της και δείχνει σαν... συμμαθήτρια του [εικόνα]

Η χολιγουντιανή σταρ Reese Witherspoon, κατά γενική ομολογία καταφέρνει να παραμένει όμορφη,μολονότι διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, αλλά λίγοι είχαν προσέξει το πόσο πραγματικά αγέραστη δείχνει η διάσημη ηθοποιός μέχρι που πόζαρε πλάι στο 16χρονο γιο της.


 


Ο Deacon, ο γιος που απέκτησε η 43χρονη Reese από τον πρώην γάμο της με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Ryan Phillippe, μόλις γιόρτασε τα 16α γενέθλιά του και η διάσημη μαμά του, θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά μέσω Instagram και να του δείξει πόσο τον λατρεύει.


"Χρόνια πολλά σε αυτόν τον τύπο που το φωτεινό χαμόγελό του κάνει κάθε μέρα καλύτερη. Ευγενικός, φιλόστοργος, υστερικός, φιλικός και ταλαντούχος. Είμαι πολύ τυχερή που έχω ένα γιο σαν εσένα" έγραψε η Reese πλάι σε μια νέα πόζα με το γιο της.


Φυσικά πολλοί συγκινήθηκαν με το γλυκό μήνυμα της σταρ για το παιδί της, αλλά αυτό που πραγματικά προκάλεσε χαμό στο Instagram είναι η φωτογραφία, αφού όλοι απορούν με το πόσο νέα δείχνει η Reese και σχολιάζουν πως κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να νομίσει πως η Reese είναι... συμμαθήτρια ή αδελφή του γιου της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Oct 23, 2019 at 7:55am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!