GOSSIP

Η κόρη της Cindy Crawford ερωτεύτηκε τον πρώην πασίγνωστης σταρ [εικόνες]

H Kaia Gerber, η 18χρονη κόρη του πασίγνωστου super model των 90s Cindy Crawford, ήδη είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και τώρα φήμες τη θέλουν να έχει ερωτευτεί έναν άντρα που έχει γίνει... διάσημος για την άστατη ερωτική  ζωή του και τους δεσμούς του με πασίγνωστες σταρ.

Ο λόγος για τον 25χρονο κωμικό Pete Davidson (γνωστός από το τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live)  που το 2018 διατηρούσε ένα θυελλώδη δεσμό και είχε αρραβωνιαστεί με την pop star Ariana Grande.



Οι δυο τους χώρισαν και αμέσως μετά ο Pete έκανε δεσμό με την 46χρονη χολιγουντιανή σταρ Kate Beckinsale (η πρωταγωνίστρια ταινιών όπως τα Underworld, Van Helsing και  Pearl Harbor) και μάλιστα τότε πολλοί είχαν σχολιάσει πως η Kate και η Ariana αν και είχαν πάνω από 20 χρόνια διαφορά ηλικίας έμοιαζαν πολύ.


Όμως και ο δεσμός του με την Kate έληξε γρήγορα και ακολούθησε ένα ειδύλλιο με μια ακόμα όμορφη καστανή ηθοποιό, την 25χρονη Margaret Qualley.


Και τώρα φημολογείται πως ο... άστατος Pete έχει κάνει δεσμό με μια ακόμη όμορφη καστανή celebrity, που δεν είναι άλλη από την Kaia Gerber αφού τους εντόπισαν να κυκλοφορούν μαζί στη Νέα Υόρκη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!