GOSSIP

Και ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο Netflix

Μετά το μοντέλο Γιάννη Σπαλιάρα που κατάφερε να κερδίσει ένα ρόλο σε νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix, ένας ακόμη γνωστός Έλληνας σχεδιάζει να πρωταγωνιστήσει σε μια παραγωγή της γνωστής ψυχαγωγικής πλατφόρμας.

Ο λόγος για το γνωστό τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη, που το γοητευτικό παρουσιαστικό του συχνά έχει συζητηθεί και στο εξωτερικό.


Τώρα ο 35χρονος τραγουδιστής που έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην παρουσίαση τηλεοπτικών σόου, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του και να ασχοληθεί και με την υποκριτική.


Μιλώντας στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, ο Κώστας Μαρτάκης παραδέχτηκε πως πράγματι βρίσκεται σε συζητήσει με το Netflix και πως μάλλον (όπως είπε) το πρότζεκτ που συζητά θα πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή. Μάλιστα εκτός από το Netflix ο Μαρτάκης συζητά και με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO (το δίκτυο και η εταιρεία παραγωγής του Game of Thrones).
 

«Έχουμε μιλήσει με την Αλίσια Χελμ που έχει γράψει ένα βιβλίο και υπάρχουν συζητήσεις με το Netflix, με το HBO. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για να γίνει το βιβλίο πραγματικότητα, να συνεργαστώ μαζί τους».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με την υποκριτική, να κάνω κάποια μαθήματα», είπε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!