GOSSIP

Είδαμε το Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει την πιο αστεία γκριμάτσα [εικόνα]

Το τηλεοπτικό κοινό έχει συνδέσει το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου με την εικόνα ενός "ατσαλάκωτου" γοητευτικού άντρα, που πάντα φορά κοστούμι και μιλά με τον πιο χαρακτηριστικό αργό και καθαρό τρόπο. Όμως ο ίδιος ο Νίκος Χχατζηνικολάου τολμά να τσαλακώσει την εικόνα του μέσω social media.

O 57χρονος, εκδότης, δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής, φροντίζει συχνά μέσω Instagram να μας δείχνει στιγμιότυπα από τη καθημερινότητα του, ανεβάζοντας φωτογραφίες, με μέλη της οικογένειάς του, φίλους του, πλάνα από τις διακοπές του, ακόμα και πόζες με το σκύλο του.


Όμως τη τελευταία ανάρτησή του πραγματικά δεν την περιμέναμε και μας εξέπληξε ευχάριστα.


Σε μια νέα φωτογραφία βλέπουμε το Νίκο Χατζηνικολάου να κάθεται χαλαρός, φορώντας ένα απλό t shirt  και χωρίς τα γυαλιά του και έχει γουρλώσει τα μάτια του κάνοντας μια πραγματικά αστεία γκριμάτσα. Στη δε λεζάντα έγραψε: "Απορώ... Τόσο πολύ μας φοβούνται;". 


Τα likes έπεσαν βροχή για την αστεία πόζα του αν και οι περισσότεροι από τους χιλιάδες followers του έσπευσαν να ρωτήσουν σε τι ακριβώς αναφέρεται το σχόλιο και η απορία, δίχως ωστόσο να πάρουν απάντηση.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOS (@nikoschatzinikolaou) on Oct 20, 2019 at 2:01pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!