GOSSIP

H Kim αποκάλυψε τι δώρο της έκανε ο σύζυγός της για τα γενέθλιά της [βίντεο]

Χθες ήταν τα 39α γενέθλια της Kim Kardashian και η ίδια έσπευσε να μας πει τι δώρο έλαβε από τον σύζυγό της και διάσημο ράπερ Kanye West.

H αλήθεια είναι πως φέτος η Kim ήταν πολύ... συγκρατημένη στους εορτασμούς για τα γενέθλιά της και κατάφερε να αποφύγει τις υπερβολές και τα πάρτι - υπερπαραγωγές που στήνει η οικογένειά της με κάθε ευκαιρία!


Έτσι αρχικά γιόρτασε τα γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο κάνοντας ένα μίνι ταξίδι στο Palm Springs με τις φίλες της, τη μαμά και τις αδελφές της και το βράδυ της Δευτέρας, που ήταν η κανονική μέρα των γενεθλίων της απλά απόλαυσε ένα οικογενειακό δείπνο στο σπίτι της. Όπως είπε το δείπνο το διοργάνωσε η μαμά της Kris Jenner και ο Kanye, που φρόντισαν να έχουν φαγητό από το αγαπημένο αρμένικο εστιατόριο της Kim. Και όπως θα δείτε το σπίτι της Kim είχε πλημμυρίσει με ανθοδέσμες που της έστειλαν για τα γενέθλιά της, ενώ η ίδια έδειχνε χαλαρή και απλή όταν έσβησε τα κεριά της τούρτας της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Oct 21, 2019 at 7:11pm PDT


Η ίδια ευχαρίστησε μέσω social media τους πάντες για τις ευχές τους. και είπε πως έλαβε πολύ όμορφα δώρα από το σύζυγό της και την οικογένειά της και πως ο Kanye έκανε μεταξύ άλλων, δώρο στην Kim μια δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα (κυρίως με δράσεις που σχετίζονται με τη βελτίωση του συστήματος των φυλακών στις ΗΠΑ)  που στηρίζει η Kim!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 21, 2019 at 9:55pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Oct 21, 2019 at 7:16pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!