GOSSIP

H Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα της [εικόνα]

Η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, ανέβασε μια σέξι πόζα της στο Instagram και ένα μεγάλο... ερωτηματικό πλανάται μετά από αυτή την ανάρτηση.

Η 39χρονη Σίσσυ, μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο γιους, το περασμένο Πάσχα ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, και πλέον δείχνει να έχει βρει ξανά τους κανονικούς ρυθμούς στη ζωή της και να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή, ενώ οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της είναι πολύ καλές.


Μάλιστα η Σίσσυ συνεχίζει να καταγράφει την καθημερινότητά της και στα social media όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και έτσι είδαμε ως πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια.


Τώρα όμως που έχει ξανά πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις η Σίσσυ προσπαθεί να χαλαρώσει όποτε μπορεί και χθες, Δευτεριάτικα, αποφάσισε να τρελάνει τους σχεδόν 700.000 followers της στο Instagram, αφού ανέβασε μια γυμνή πόζα της από την μπανιέρα της.


"Η Δευτέρα είναι η Κυριακή μου" έγραψε η Σίσσυ στη λεζάντα της φωτογραφίας που ενώ έχει σέξι διάθεση, δεν είναι προκλητική, ούτε αποκαλυπτική.


Ωστόσο αυτό που αμέσως αναρωτήθηκαν όλοι είναι ποιος είναι αυτός που τράβηξε τη φωτογραφία με τη Σίσσυ να χαλαρώνει γυμνή στη μπανιέρα της και πολλοί είναι πλέον βέβαιοι πως η Σίσσυ είναι ξανά ερωτευμένη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!