GOSSIP

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός Shay Mitchell [βίντεο]

Έγινε διάσημη ως μια από τις πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς Pretty Little Liars και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες influencers στα social media όπου μετρά πάνω από 26 εκατομμύρια followers στο Instagram και τώρα ανακοίνωσε πως πλέον κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

H 32χρονηηθοποιός, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο είχε σοκάρει τους πάντες όταν η ίδια είχε αποκαλύψει πως είχε αποβάλλει και πολλοί είχαν σπεύσει να τη συγχαρούν που μίλησε ανοιχτά για μια τόσο τραυματική εμπειρία που βιώνουν πολλές γυναίκες, αλλά σπάνια μιλούν για αυτή.


Λίγους μήνες αργότερα (και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο) ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Matte Babel (συνεργάτης του Drake) και έκτοτε κατέγραφε κάθε βήμα της εγκυμοσύνης της μέσω social media .


Και τώρα με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, όπου κρατά το χεράκι της νεογέννητης κόρης της, ανακοίνωσε πως έγινε μανούλα και έγραψε πως δεν θα αφήσει ποτέ αυτό το χεράκι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on Oct 20, 2019 at 7:05pm PDT


Να σημειωθεί πως η Shay είχε μια δύσκολη γέννα και ο τοκετός κράτησε 33 ώρες και κατέγραψε τα πάντα on camera και ανέβασε ένα βίντεο και στο YouTube.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!