GOSSIP

Ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός

Ο ηθοποιός που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής τη δεκαετία του 80, πριν από λίγους μήνες αποκαλύφθηκε μέσω δημοσιευμάτων πως πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια και βρέθηκε να είναι άστεγος.

Τον περασμένο Απρίλιο, η εφημερίδα Espresso είχε αποκαλύψει πως ο Νίκος Ζιάγκος βρέθηκε άστεγος στο Σπίτι του Ηθοποιού.


Το δημοσίευμα όμως ανέφερε πως ο ηθοποιός έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του, καταφέρνοντας να κάνει μία διαφορετική αρχή, καθώς έχει νοικιάσει το δικό του σπίτι, γράφει ένα σίριαλ και  ολοκληρώνει το βιβλίο του με τίτλο «Το ψεύτικο κάλυμμα της τάξης», με θέμα το κοινωνικό σύστημα το οποίο χειραγωγεί τον άνθρωπο.


Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια καθώς ο γιος που είχε αποκτήσει από το γάμο που έκανε όταν ο ίδιος ήταν 27 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από τα ναρκωτικά.


Και τώρα όλα δείχνουν πως ο άλλοτε γόης της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου κατάφερε πράγματι να σταθεί ξανά στα πόδια του και μάλιστα πλέον σχεδιάζει να παντρευτεί ξανά.


Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Facebook πως έξανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του (το όνομά της είναι Δάφνη) και πως αυτή είπε το "ναι".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!