GOSSIP

Βαρύ πένθος για το Δημήτρη Ουγγαρέζο - Λύγισε στη κηδεία της μητέρας του

Ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και σήμερα λύγισε στην κηδεία της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες, στις αρχές του 2019 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχασε και τον πατέρα και τώρα μέσα σε 10 μήνες, έχασε και τη μητέρα του.

Στο πλευρό του σήμερα, στο τελευταίο αντίο στη μητέρα του βρέθηκαν πολλοί καλοί του φίλοι, ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σάσα Σταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης αλλά και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

H μητέρα του γνωστού παρουσιαστή τον τελευταίο καιρό έδινε μεγάλη μάχη για τη ζωή της καθώς πάλευε με τον καρκίνο ο οποίος τελικά τη νίκησε. Είχε όμως συνεχώς στο πλευρό της τα παιδιά της και φυσικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να έχει η μητέρα του τη φροντίδα και την αγάπη που χρειαζόταν αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν άντεξε, όμως και το Σάββατο το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στον πόνο και τη θλίψη της οικογένειά της.

 

Σε φωτογραφίες από τη κηδεία που δημοσιεύτηκαν είδαμε πως ο γνωστός παρουσιαστής ήταν βυθισμένος στη θλίψη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!