GOSSIP

H Meghan Markle εξομολογείται on camera πως η ζωή της είναι δύσκολη [βίντεο]

Στα μάτια των περισσότερων ανθρώπων η ζωή της Meghan Markle μοιάζει παραμυθένια: η Αμερικανίδα ηθοποιός που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα και πλέον ζει μια χλιδάτη ζωή, ωστόσο η ίδια η Δούκισσα του Σάσεξ εξηγεί πως η ζωή της μόνο παραμυθένια δεν είναι.

Πρόσφατα η Meghan Markle κατέθεσε μήνυση ενάντια σε γνωστή βρετανική εφημερίδα, με αφορμή τη δημοσίευση μιας προσωπικής επιστολής που η ίδια είχε στείλει στον πατέρα της και ο σύζυγός της Harry είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση κατά των βρετανικών tabloids.
Τώρα η Meghan μίλησε στην κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου ITV με αφορμή το ντοκιμαντέρ "Harry & Meghan: A Journey to Arica" που καταγράφει την περιοδεία του διάσημου ζεύγους στην Αφρική και αυτά που είπε η Meghan είναι μάλλον θλιβερά.


Η Δούκισσα του Σάσεξ μεταξύ άλλων είπε πως όταν γνώρισε τον Harry οι φίλες της χαίρονταν που την έβλεπαν ευτυχισμένη, αλλά οι φίλες της από τη Βρετανία την είχαν προειδοποιήσει πως θα έχει πρόβλημα με το βρετανικό Τύπο και μάλιστα προσπαθούσαν να την πείσουν να μην παντρευτεί τον πρίγκιπα "τα βρετανικά tabloids θα καταστρέψουν τη ζωή τους" της έλεγαν αλλά η ίδια παραδέχεται πως δεν της πίστευε τότε.


"Με πολύ αφέλεια, όντας Αμερικανίδα - όπου δεν ισχύουν όλα αυτά, τους έλεγα για τι πράγμα μιλάτε. Αυτά που λέτε δεν βγάζουν νόημα. Δεν είμαι σε κανένα tabloid. Δεν το καταλαβαίνω. Kαι μου έλεγαν... ναι είναι πολύπλοκο".


Και σε άλλο σημείο όταν την ρώτησαν αν είναι καλά είπε πως δεν είναι και εξήγησε πως κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πολύ ευάλωτη και πως για την ίδια τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα, ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει το δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν είναι καλά λέγοντας: "Ελάχιστοι με ρώτησαν αν είμαι ok."
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!