GOSSIP

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει πλέον ανοιχτά για το νέο έρωτά της

Τους τελευταίους μήνες η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούυργιου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Φίλιπππου Τσαγκρίδη και πλέον σταμάτησε το... κρυφτούλι και σε συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για το νέο δεσμό της.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ο εγγονός του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και  σε συνέντευξη της Κατερίνας στο περιοδικό Celebrity, η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της μαζί του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ.

Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!