GOSSIP

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει θυμώσει πολύ με ένα τηλεοπτικό κανάλι [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Δήμητρα Ματσούκα και η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε το θυμό της για την κακή συνεργασία που είχε με ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από απουσία ετών και πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά “Ελεύθερη Σχέση” του Open. 


Ωστόσο αν και είχε συμφωνηθεί να προβληθούν 100 επεισόδια, τελικά οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μόνο 33 από αυτά.


Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τη Δήμητρα να μιλήσει για την τηλεοπτική επιστροφή της και τα σχόλια της ηθοποιού έδειξαν πως έχει απογοητευτεί πολύ από αυτή τη συνεργασία της:
 

“Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση και είπα ναι γιατί το φορμάτ μου άρεσε. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι. Από που να ξεκινήσω… Από τα social media που όταν ξεκινούσαμε δεν είχαν βάλει καν ανακοίνωση για την πρεμιέρα, έστειλα μήνυμα εγώ, από το ότι δεν παίχτηκε ποτέ μια επανάληψη!”, εξήγησε.

Η Δήμητρα μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή, για το ποιοι άντρες την γοητεύουν και για το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά και οικογένεια.


«Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος» εξήγησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν». Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!