GOSSIP

H Kim Kardashian μίλησε για τη γενοκτονία των Αρμενίων [εικόνες]

Πρόσφατα η Kim Kardashian βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του πατέρα της, την Αρμενία και τώρα φρόντισε να χρησιμοποιήσει την απίστευτα μεγάλη επιρροή της στα social media για να καταγγείλει τη γενοκτονία των Αρμενίων.

Η Kim βρέθηκε στην Αρμενία όπου και έκανε τη βάφτιση του γιου της Psalm.


Μαζί της ήταν και τα 4 παιδιά της και η μεγάλη αδελφή της Kourtney Kardashian και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Αρμενίας Armen Sarkissian.


Και τώρα, συνοδευόμενη και πάλι από τον πρόεδρο της Αρμενίας και έχοντας μαζί της την αδελφή της και τα ανίψια της, επισκέφτηκε και το μουσείο που έχει δημιουργηθεί για τη γενοκτονία των Αρμενίων.


Η Kim ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο μουσείο και μοιράστηκε με τους σχεδόν 150 εκατομμύρια followers της το ακόλουθο μήνυμα: "Η επίσκεψη στο Μουσείο Γενοκτονίας των Αρμενίων ήταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω πως παρά τις τόσες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις θηριωδίες και τα βιβλία που έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι συνεχίζουν να αρνούνται πως αυτή η γενοκτονία συνέβη. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε πως 1.5 εκατομμύριο Αρμένιοι δολοφονήθηκαν"


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 14, 2019 at 12:07pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!